Posts

Showing posts from April, 2014

CARA MUDAH MENGEDIT GAMBAR

Image
Assalamualaikum w.b.t .


Lama menyepi Blog aku nih... (ceehh wahhh.... macam lah ada orang baca..kikiki..) Okay, tak apa. Untuk mereka yang berminat nak baca, terima kasih aku ucapkan atas sokongan kalian. Almaklumlah, aku nih baru jer nak berjinak dalam dunia blogger ni.. Bak kata pensyarah aku, sebagai seorang kaunselor sepatutnya kamu perlu ada blog. Share maklumat dengan masyarakat. So ini dikira berkongsi lah jugak kan? Walaupun post aku semuanya merepek! Hooreyh!

Okay, entry kali ni.. Aku cuma nak berkongsi pasal HOBI BARU aku. Jeng...Jeng... Jeng.... Hahah.... Dulu, nak dijadikan cerita. Hobi aku nih suka melukis, mewarna, baca buku motivasi. Haha... macam boring kan? Bukan macam lagi, memang boring! Okay, and disebabkan aku sekarang jarang ada masa untuk duduk dan berkarya ( konon) , aku dah jumpa something more fun than my previous hobbies. Iaitu SNAP dan EDIT gambar. It looks simple, but not everyone can do it actually.


Aku tak perlukan tempat yang spesifik untuk bergambar. Man…