Sunday, 1 June 2014

OUH FINAL EXAM!


Assalamualaikum.....

Entry nih just untuk kata-kata semangat kepada semua student IPTA dan IPTS, selamat berstudy week dan selamat menjawab final exam okay? Especially untuk semua kawan-kawan aku, tak kisah lah korang kos apa pun. Do your best, okay? Masa sekarang dah kritikal... Debaran semakin kencang...

Meh baca siket kata-kata hikmah nih......
"Ketika Tuhan mengambil sesuatu daripada genggamanmu, Dia tidak menghukummu. Dia hanya membuka tanganmu untuk menerima yang lebih baik."

So bersangka baik lah pada Tuhan, apa juga yang kita dapat ada hikmahnya....Rezeki manusia lain-lain and ada bahagian masing-masing. Okay? 

Best of luck uollz..... Bye!



lurvealoevera.blogspot.com
Say cheese........................ 



Thank you for reading.
Visit my Instagram: http://instagram.com/lurve_aloevera

2 AKTIVITI HUJUNG MINGGU YANG BERMANFAAT

Assalamualaikum.           Untuk korang yang masih berstatus bujang, entry kali ni khas untuk korang. Heeee. Siapa yang weekend dia selalu...