Posts

Showing posts from October, 2014

CLASSMATES FOOD HUNTING- MIDVALLEY MEGAMALL, KL

Image
Assalamualaikum.

Hello people ! Hopefully korang tak bosan lah yea baca entry aku yang kengkadang agak mengarut ni. Hik..hik..hik... Btw, entry kali ni aku nak share sikit bout my Classmates Food Hunting. Errmm. To be honest, tak ada lah food hunting yang grand mana pun. Cuma nak citer bahawasanya itulah first time aku keluar hangout tak shopping apa-apa pakaian langsung. Muahahaaaa... Bagi mereka yang kenal aku, memang benda nih rekod terbaru hidup aku lah senang citer. heheee...

"Qin, jom keluar Jumaat nih? Jenjalan...." Haa... Tetiba classmates aku text ajak keluar. Memandangkan kelas aku cancel, exam aku habis awal, plus segala urusan kelab aku dah settle, aku pun join lah dia orang hangout. Tak lah jauh mana, Midvalley je sebenarnya. Nak food hunting kat Midvalley? Apa kelaazzz? Well, hello? Blog aku kan? Suke aku lah. =D

Food hunting kami kali ni pick random jer. Tak plan pun sebenarnya nak makan apa dan kat mana. Rasa best, singgah. Makan. Haaa... Nasib lah ada soran…

BnK UPM - FINAL YEAR DINNER

Image
Assalamualaikum....

Hye you allz. Bertemu kita kembali yea dalam entry baru saya.... Ceh wahh. Kau hengat ini TV show ke nak buat ayat skema lagu tu? Muahahahaaa... Okay, entry kali ni aku nak fokus kepada FINAL YEAR DINNER kami iaitu BACHELOR PENDIDIKAN ( Bimbingan dan Kaunseling) UPM .

Kenapa beria sangat aku nak buat entry khas untuk dinner nih? Orang lain pun dinner jugak what. Hahahaaa.. Eyh! Kesah pulak aku dengan dinner kau nak update dalam blog ke tidak? Suka aku lah kan. Dah majlis ni batch aku yang handle. So aku rasa ini sebagai tanda penghargaan aku dekat kawan-kawan aku sebab sama-sama menjayakan Dinner Final Year nih, okay? Jom kita terjah! Weee.




Okay, senang nak dijadikan cerita... Dinner kami ni bertempat di Mines Wellness Hotel, Sri Kembangan. Cantik kan? Tema pengarah pilih pulak ialah "Magical-Myth Night" . Haa... Alar-alar magical gitu... Ikut suka nak pakai costume macam princess ke, Barbie ke, witch ke.. Janji selesa. hikhikhik...



So, apa peranan aku d…