Tuesday, 13 October 2015

SPECIAL CONVOCATION OFFER (part 1)

Assalamualaikum.

Hello guys! Entry kali ni aku nak buat surprise siket. Guess what? My team and me ada buat business kecil-kecilan siket. We sell convocation bears yang somel-somel okay. Yeeha! Rugi tak beli! Bertuahnya korang-korang yang bukak blog aku kali ni. Tak payah sesusah dah nak keluar ke any gift shop untuk survey harga convocation bears ni untuk dihadiahkan kepada yang tersayang atau diri sendiri yang baru grad tu. Oh yea sis lupa! Congrates okay buat mereka yang baru sahaja grad either in diploma , degree, masters atau PhD tu. Aku tumpang gembira kejap sebab korang-korang boleh lar beli convocation bears ni dari aku. Heheee. =P

lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE : RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
lurvealoevera.blogspot.com
PRICE: RM150 (include postage)
Pheww! Amacam? Cantik kan jambak beruang konvo ni? Hasil kraf ni pun sangat teliti. Well, 5 bulan kot team aku amik masa untuk survey the best price and quality of these bouquet convo bears ni. Jap, betul ke aku sebut? Ah tibai jelah apa nama pun. Hiks! Hurry up! RM150 include postage lagi. Stok adalah terhad. Pilihan warna yang available cuma seperti yang tertera di atas ni sahaja, okay?Before I end my entry, aku nak buat sedikit hebahan. 

Special promotion for UPM students only! 
Setiap pembelian daripada warga UPM akan dapat less 10% dan delivery sehingga ke kolej kediaman anda since aku pun stay kat UPM, so senang nak berurusan jual beli, lagi-lagi pesta konvo dah dekat. Wewiit! Jangan lepaskan peluang keemasan ni okay?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CARA-CARA TEMPAHAN:

1. Snap gambar jambak beruang pilihan korang.
2. Email kan gambar, bilangan order, nama, alamat dan nombor telefon ke cactusnurudyne@gmail.com .
3. Order juga boleh dilakukan melalui Whatsapp ke agent kami, iaitu 014-5405632 (SYEE) atau 012-4827331 (KEVIN ONG). 
3. Kaedah pembayaran akan dimaklumkan once korang dah personal mesej pihak kami, okay?
4. Pos akan dibuat pada setiap hari SELASA sahaja.
5. Manakala waktu berurus niaga adalah weekdays (Isnin-Jumaat) dari jam 9 pagi sehingga 9 malam.



Thank you for reading.
View my Instagram via http://instagram.com/lurve_aloevera

2 AKTIVITI HUJUNG MINGGU YANG BERMANFAAT

Assalamualaikum.           Untuk korang yang masih berstatus bujang, entry kali ni khas untuk korang. Heeee. Siapa yang weekend dia selalu...