Tuesday, 24 November 2015

PROMOSI HANGAT APAM BALIK FAIZ WORLD!

Assalamualaikum.

Entry kali ni aku nak promote siket business senior kita yang ledark ni, APAM BALIK FAIZ WORLD! Orait, sesapa yang rajin follow up blog iolz mesti perasan entry sebelum ni ada tulis pasal APAM BALIK FAIZ WORLD . So this time nak buat berita tergempar siket. Jengjengjeng...Cuba teka? Hah... APAM BALIK FAIZ WORLD sekarang tengah buka promotion weyh! Lagi2 kalau ada yang berkenan nak buat kenduri kawen, jamuan makan-makan, doa selamat ke atau reunion and dinner hujung tahun ni.. any event! Dijamin APAM BALIK FAIZ WORLD tak akan mengecewakan anda!

Apa keistimewaan APAM BALIK FAIZ WORLD? Omg! Omg! You know what, apam balik ni super special tahu?? Mana tidak, orang lain guna kacang, depa guna nestum. Amacam? Dah tak payah penin-penin kira berapa kalori korang lepas makan apam balik special ni.. nestum ni ringan, and paling penting wangi dia semerbak kau tahu! Bergetar perut berlapis and double chin korang bila hidu je bau APAM BALIK FAIZ WORLD beraksi di dapur. Phew! Iols makan pun tak cukup sekeping dua. Hahaaa. 



See? Itulah dia big boss merangkap chef dapur ledark APAM BALIK FAIZ WORLD kita, Encik Faiz Syahidan. He's my senior zaman sekolah okeh. Macam-macam event dia attend untuk beraksi di dapurnya.  APAM BALIK FAIZ WORLD menerima semua jenis event yang anda anjurkan! 

Dinner
Kursus
Wedding
Open house
Doa selamat
Birthday Party
Jamuan Tadika
 Jamuan Meeting
Kenduri Aqiqah
Makan Malam Amal
Jamuan akhir tahun sekolah 


Wow! Cakap jer event apa, APAM BALIK FAIZ WORLD bersedia menawarkan perkhidmatan catering apam balik panas-panas nya di majlis keramaian anda! And my personal experiences pulak, masa kami buat event jamuan Hari Raya Persaudaraan Pengakap Raja Pahang di Kuantan pun APAM BALIK FAIZ WORLD performed habis lah! Even jamuan reunion bapak aku pun kami ada jemput APAM BALIK FAIZ WORLD ni untuk catering apam balik nestum yang baru angkat dari dapur. Pergghhh! Terangkat jugaklah selera semua tetamu-tetamu jemputan kami masa tu. Memang dapat pujian ramai tetamu kami hari tu. So apa tunggu lagi? Kalau setakat panggil lori ais krim untuk kenduri kawen tu dah command sangat kan. Apa kata kita tukar pulak ke apam balik? Haaaa, sampai ke anak cucu orang sebut wedding korang tu sebab adanya APAM BALIK FAIZ WORLD ni. 


"Majlis perkahwinan yg grand... kebiasaannye setting ini dibuat dlm dewan...tapi kali ini ada kelainan...majlis yg disambut meriah utk meraikn memperlai yg last dlm family ini.... majlis perkahwinan yg berlangsung di LOT 3985, BATU 10, JLN KEBUN BHARU, TELOK PGLIMA GARANG, BANTING, SELANGOR D.E 17/10/2015. "



"Baru nk update...hihihihi...terlupe nk upload gamba2 event... hrni bru teringt....Ada 2 event yg nk di upload gambanye....Dua2 event ni di malam hari...."

1) 14nov2015...sk bangsar...
2) 20nov2015... sk kebun bharu...makan malam amal



"Memang sangat meriah kalau ada side menu "APAM BALIK" di majlis meraikan cinta... jangan kata budak2....mak pak bdk pun berkali2 beratur utk mendptkn "APAM BALIK FAIZ WORLD"... tak percayeee???? Cube lah dulu.....Bukan hanya majlis meraikan cinta.... majlis2 lain pun bolehhhhh....
vvip dh cube... vip dh rase.... artis pun dh order..... anda bile lg......"



Tengok tu! Tengok tu! Pergghhh! Baru tengok gambar dah meleleh air liur kat keyboard korang. Kahkahkah. Honestly I'm telling you, bau dia jer dah cukup buat perut korang berkeroncong dan sanggup beratur panjang dari KTM Serdang ke KTM Kajang. Huhuahua. Tak percaya book lah APAM BALIK FAIZ WORLD ni dulu untuk event korang. Kompem lepas tu korang terasa nak makan lagi. So meh sis perkenalkan 2 pakej kasih sayang yang APAM BALIK FAIZ WORLD ni tengah promosikan sempena penghabisan tahun 2015 ni.

**************************************************************************************************
PAKEJ STANDARD: 
 PAKEJ A:
PRICE: RM700
MASA OPERASI: 11.00am - 2.00pm
QUANTITI APAM BALIK: Tiada had 

PAKEJ B:
PRICE: RM1000
MASA OPERASI: dari mula majlis sehingga penutup
KUANTITI APAM BALIK: Tiada had

**************************************************************************************************

PROMOTION!!!

1. Bagi majlis perkahwinan yang jemputannya 600pax ke bawah, harga kasih sayang akan diberikan. >_<
2. Sepanjang promosi dibuka, PAKEJ STANDARD A (RM700) akan diberi bilangan apam balik yang tiada had dan SEPANJANG MAJLIS BERLANGSUNG DARI MULA SEHINGGA AKHIR PROGRAM.

lurvealoevera.blogspot.com        lurvealoevera.blogspot.com                     


So how? Pakej dia not bad rite? Majlis apa pun you all plan nak buat, apa kata booking APAM BALIK FAIZ WORLD ni siang-siang? Pasal peralatan apa semua you all jangan risau, crew mereka dah sediakan semuanya! Yang perlu korang buat cuma call for booking and the payment mengikut pakej pilihan korang. Mudah kan? For inquiries and more information, bolehlah hubungi Encik Faiz Shahidan kita iaitu pengasas APAM BALIK FAIZ WORLD ni dengan apam balik secrete recipe nya yang dijamin memuaskan anda!

Faiz Shahidan bersama Crew APAM BALIK FAIZ WORLD
Cepat-cepat booking sementara promosi tengah ada!!
************************************************************************************************
TALIAN: 
Mohd Faiz B Mohd Shahidan 
011- 23214876

FACEBOOK:

ALAMAT:
Jalan 14/20, Masjid Tun Abdul Aziz,( masjid bulatan) seksyen 14, 46100 Petaling Jaya, Selangor.

**************************************************************************************************

Thank you for reading.
Visit my Instagram via http://instagram.com/lurve_aloevera

No comments:

Post a Comment

GASTRIK- 6 TANDA 8 CARA

Assalamualaikum. Hey dude! Ada kengkawan aku selalu complain dia tetiba sakit kepala, muntah berak tanpa sebab dan pedih perut yang mencuc...