Monday, 4 January 2016

KAT MANA NAK BOOKING KERETA SEWA ONLINE EH?

Assalamualaikum.

Hello readers! Dah hujung-hujung sem tak jumpa kereta sewa nak berjimba dengan coursemates? Atau malu nak keluar date dengan BAE pakai motor Honda kap lama? Hey kamoo! Selamat datang ke SKARENTAL CAR RENTAL SERVICES! Wewit! 2016 ni semua orang nak mudah, bukan setakat topup online, shopping online, eh! Nak booking kereta pun dah boleh online. Memeh! Lepas ni tak payah lar sesusah nak jalan kaki berpeluh-peluh gi usyar kereta sewa lagi, terutama student unibersiti yang acah-acah kaya dua tiga kali seminggu nak sewa kereta tu. Dan uncle-uncle aunty aunty yang mana datang jauh-jauh naik flight and tak bawak kereta nak datang area KL Selangor dah tak payah naik pengangkutan awam lagi sebab semua dah naik harga. Dulu rasa naik public transport macam boleh jimat kan. Sekarang tak ada makna lagi, sewa ajer kereta sehari pastu jalan lah memana pun, lebih jimat dan selamat gitew. Hiks! 


SKARENTAL menawarkan lebih daripada 20 jenis model kereta. So jom kita tengok dulu pakej harga setiap kereta di Skarental Kereta Sewa ni.
1. Perodua Viva (A) 1.0s
Price
Daily : RM110
Weekly : RM630
Monthly : RM1500

2. Perodua Myvi (A) 1.3
Price
Daily : RM150
Weekly : RM800
Monthly : RM1800

3. Proton Saga (A) 1.3 FLX
Price
Daily : RM140
Weekly : RM750
Monthly : RM1700

4. Proton Preve 1.5 (A)
Price
Daily : RM200
Weekly : RM1200
Monthly : RM2250

5. Nissan Almera 1.5 (A) Impul/Nismo
Price
Daily : RM250
Weekly : RM1300
Monthly : RM2700

6. Toyota Vios (A) 1.5
Price
Daily : RM250
Weekly : RM1250
Monthly : RM2500

7. Honda City (A) 1.5
Price
Daily : RM300
Weekly : RM1400
Monthly : RM2900

8. Toyota Camry (A) 2.0G
Price
Daily : RM500
Weekly : RM2800
Monthly : RM6500

9. Honda Accord (A) 2.0/2.5
Price
Daily : RM500
Weekly : RM2800
Monthly : RM6500

10. Perodua Alza (A) 1.5 STD/ADV
Price
Daily : RM220
Weekly : RM1150
Monthly : RM2400

11. Proton Exora (A) 1.6
Price
Daily : RM250
Weekly : RM1450
Monthly : RM2900

12. Hyundai Starex (A) Grand Royale Diesel
Price
Daily : RM550
Weekly : RM3200
Monthly : RM7000

13. Toyota Vellfire (A) 2.4
Price
Daily : RM800
Weekly : RM4500
Monthly : RM8500

14. Toyota Hilux (A/M) 2.5 Diesel 4x4
Price
Daily : RM450
Weekly : RM2400
Monthly : RM5500

15. Toyota Hiace (M) 2.5 Diesel
Price
Daily : RM400
Weekly : RM1750
Monthly : RM5000
16. Honda CRV (A) 2.0 4WD 
Price
Daily : RM400
Weekly : RM1750
Monthly : RM5000

17. Proton Satria Neo R3 (A) 1.5
Price
Daily : RM250
Weekly : RM1250
Monthly : RM2500

Amacam? Hilux ada, Alphard ada, Camry ada, CRV ada. Kalau rasa nak semangat patriotik sangat hah, kereta buatan negara Proton dan Perodua pun ada. Tok sah kalut haih kalau tunggu bus 3 jam pun tak sampai-sampai. Phone ribu-ribu tak manfaatkan rugi lah kan citer dia? Setakat nak Google blog aku ni hah tak sampai 5 saat dah keluar. Terus usyar kereta sewa SKARENTAL. Kihkihkih. Apa? Tak nak kereta cikai macam 17 yang tersenarai tu? Eh jangan risau! SKARENTAL pun ada menawarkan kereta mewah, kereta sports dan konti taw kalau korang mampu. Syarat dia no money no talk lah kan. 
luxury/conti/sports car available upon request!
- BMW 3 series
- BMW 5 series
- Merc E250
- Mini Cooper
- Audi A4/A5/A6
- Nissan GTR
- many more..

Dah tak payah penin-penin nak cari kereta sewa area UPM, UKM, KPTM, Bangi, Kajang, Equine Park, Balakong, Putra Permai, Pinggiran Putrajaya, Putrajaya, Kelana Jaya, Port Klang dan Kuala Lumpur. Boleh terus klik www.skarental.com dan isikan booking form yang tersedia di situ. Susah ker? Hujung jari jer beb! 

Untuk makluman lanjut, boleh hubungi contact yang tertera.


EMAIL : skarental@gmail.com

MOBILE : +60169792072 (hafiz)

LANDLINE : +60389538032

LOCATION : 

3367A, Jalan 18/31, Taman Seri Serdang, 

43300 Seri Kembangan, Selangor




Thank you for reading.
View my Instagram via http://instagram.com/lurve_aloevera

No comments:

Post a Comment

2 AKTIVITI HUJUNG MINGGU YANG BERMANFAAT

Assalamualaikum.           Untuk korang yang masih berstatus bujang, entry kali ni khas untuk korang. Heeee. Siapa yang weekend dia selalu...