Posts

Showing posts from April, 2016

JOM CANTIK DAN SIHAT BERSAMA FOREVER LIVING PRODUCTS

Image
Assalamualaikum.

Hye guys. Sekarang ni nak sihat nak cantik macam-macam produk kat pasaran ada rite? Kedai jamu, shopping mall, farmasi, even kedai runcit sekarang pun orang dah pandai jual produk-produk kesihatan dan kecantikan. Honestly aku bagitahu korang, kengkadang aku sendiri sampai tak tahu produk apa nak consume as supplement. Mana tidaknya, jenis aku ni spesis yang lepas makan terus nak nampak kesan yang cepat. Haaa, memang selalu sangat lah tukar produk citer dia. Haaa.. Tapi tu dulu lah, sekarang aku dah tak buat perangai pelik macam tu. Mujur ada kawan aku ni rekemen satu jenis produk ni. Elok untuk usus dan nak cantik katanya. Fuhhh, aku memula dengar ayat macam tu, terus capai produk tu dan teliti betul-betul apa kelebihan dan kelemahan produk ni. Haaa.
Siapa pernah dengar FOREVER LIVING PRODUCTS sebelum ni? Atau pernah terjumpa kat mana-mana ke. Biasanya aku jumpa orang buat testimoni produk ni kat booth mana-mana event atau karnival lah. Macam last month masa aku windo…