Posts

Showing posts from December, 2016

DINNER Bac. Pendidikan (Bimbingan & Kaunseling) UPM 2016

Image
Assalamualaikum.

Hi. Dah nak habis 2016 baru aku sempat update blog. Detail yang kumpul masa dinner hari tu pun ingat-ingat lupa. Hooohooo. Lantaklah. Aku nak jugak buat throw back since tahun ni adalah tahun terakhir aku di UPM. Then 2017 aku dah masuk sekolah praktikal sebagai Guru Bimbingan Kaunseling (GBK). So kalau aku letak gambar semua orang kat blog at least kenangan tu kekal kat sini then one day entry ni mungkin boleh dijadikan rujukan untuk junior-junior kos kami akan datang untuk organize dinner kan. Heeee. Okay, sebelum tu nak bagitahu yang entry kali ni seriously banyak gambar. So korang tak payah sesusah nak baca dan digest apa aku tulis panjang lebar and enjoy the flow okay? =)
Oh yea! Sebelum tu aku nak cakap terima kasih sangat kat adik-adik junior tahun satu dan tiga sebab tungkus lumus handle majlis ni. Since intake untuk tahun 2 kos ni tak ada, so mereka sebenarnya kekurangan tenaga kerja. Tapi overall dinner kali ni memang Daebak lah! Congratulations guys! Big c…