PEMILIK BLOG

Tentang pemilik blog.


Pemilik blog ini bukanlah blogger sepenuh masa. Penulis hanya menjadikan blogging sebagai hobi masa lapang dan salah satu paltform untuk berkongsi idea, pendapat dan pengalaman peribadi. Lurve Aloevera hanyalah 'pal name' yang saya gunakan di laman sosial sejak tahun 2011 dan mula berjinak dalam dunia blogging pada penghujung tahun 2013. 

www.lurvealoevera.blogspot.com adalah merupakan blog peribadi saya. Harapan saya adalah supaya anda mendapat manfaat daripada mana-mana penulisan saya di sini. Penggunaan bahasa yang digunakan adalah berkonsepkan santai dan rojak. Tujuannya adalah untuk mewujudkan suasana pembacaan yang seronok di mana setiap entry juga disertakan dengan gambar-gambar. Blog ini hanya mengkhususkan kepada 10 buah topik yang berbentuk kepada perkongsian iaitu IKLAN, BAHASA MANDARIN, CINTA, PEMAKANAN,INFO KAUNSELING, CERGAS & CANTIK, KESIHATAN, KEWANGAN, GAYA HIDUP, dan PENGAKAP.

Terima kasih kepada semua pembaca blog saya yang telah DM di kesemua akaun laman sosial milik Lurve Aloevera untuk mendapatkan maklumat tambahan dan khidmat nasihat daripada penulis blog ini, iaitu saya dengan nama sebenarnya Cik Nurul Asyiqin Jaafar.


Pemilik Blog


SEKIAN, TERIMA KASIH.